tuvahalseband

Rambu • Fredag 30. august kl. 19.00

Kjøp billett

 

Velkommen til krokveld i Rambu!

Tuva Halse er en sentral skikkelse i den nye generasjonen jazzmusikere i Norge og mottok nettopp nettopp den gjeve utnevnelsen NTNU Ambassadør. Hun er en svært aktig multiinstrumentalist som har spilt med bl.a. Trondheim Jazzorkester, Tord Gustavsen og Mathias Eick.

I tuvahalseband får vi høre en raffinert blanding av nordisk jazz, pop og klassisk kunstmusikk, og de presenterer låter som bringer assosiasjoner vel så mye til Ola Kvernberg som til Bach.

Ensemblet befinner seg i en lydverden hvor det elektroniske møter det akustiske, og hvor det og kalde og introverte møter det ekspressive og energiske. Bandet møttes på jazzlinja i Trondheim i 2020 og slipper i august 2024 sitt debutalbum «nemesis/cruel». I tillegg til en bandleder med sterk tilstedeværelse så finner du bandmedlemmer som har mange jern i ilden på den unge, norske jazzscenen i dag.

Sammen kjører de en workshop med elever fra musikklinja på Nord-Østerdal videregående skole på dagtid, og resultatet får du høre i Tynsets gamle storstue, Rambu, denne kvelden!

18:00: Dørene åpner
19:00: tuvahalseband + elever fra musikklinja ved NØVGS
21:00: Best Western Swing

Medvirkende

  • Tuva Halse (fiolin, synth og vokal)
  • Emil Storløkken Åse (gitar)
  • Oda Steinkopf (bass)
  • Øyvind Leite (trommer)