Tynset Jazzklubb

Tynset Jazzklubb er en liten jazzklubb med store opplevelser! Tynset Jazzklubb ble etablert i oktober 2014, og allerede i februar 2015 ble den første konserten arrangert, og Arild Andersen fikk æren av å åpne jazzklubben. Siden da har klubben kontinuerlig jobbet for å øke interessen for musikk gjennom ulike konserter og arrangementer. Med base i Tynset kulturhus, har klubben også benyttet seg av andre konsertscener på Tynset for å presentere et variert program. I tillegg til klubbkonserter, har klubben også arrangert jazzfestivaler, med historiens første jazzfestival på Tynset i 2016. 

Tynset Jazzklubb har blitt et viktig bidrag til kulturlivet i Østerdalen, og har engasjert både lokale musikere og publikum gjennom en bredde av musikalske opplevelser. Klubben har gjennomført nærmere 60 klubbkonserter, samt tilsvarende antall festivalarrangementer. Med et variert repertoar har klubben presentert alt fra jazzgudstjenester, eldrejazz og storbandkonserter med lokale musikere, til barnekonserter og workshops i samarbeid med musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole.

Tynset Jazzklubb har fått anerkjennelse for sitt arbeid og ble kåret til Årets jazzklubb i 2021 av Norsk jazzforum. Klubben har også stolte tradisjoner med å presentere både nasjonale og internasjonale artister, ofte med lokal tilknytning. Med et stadig voksende engasjement fra både publikum og lokale aktører, ser klubben frem til å fortsette å være en viktig bidragsyter til det musikalske miljøet i regionen. Alle er velkomne til å oppleve de store musikalske øyeblikkene som Tynset Jazzklubb har å tilby!

Ønsker du å spille hos oss?

Send en e-post til booking@tynsetjazz.no dersom du ønsker å spille hos oss. Vi mottar en mengde bookinghenvendelser, og har kun mulighet til å svare på de som er aktuelle. Har du spørsmål? Send oss en henvendelse! Vi svarer så fort vi kan.

Kontaktinformasjon

Spillested:
Tynset kulturhus
Torvgata 1,
2500 Tynset

Postadresse:
Tynset jazzklubb
c/o Ellen Brekken, St. Jørgens vei 29,
0662 Oslo

 

Styret

 • Leder:
  Ellen Brekken
  leder[at]tynsetjazz.no
 • Bookingansvarlig:
  Bente Linjordet
  booking[at]tynsetjazz.no
 • Teknisk ansvarlig:
  Steinar Brekken
  teknisk[at]tynsetjazz.no
 • Frivilligansvarlig:
  Tone Thorsen Stræte
  frivillig[at]tynsetjazz.no
 • PR-ansvarlig:
  Hans Petter Eidsvåg
 • Styremedlem:
  Julie Falkevik
 • Styremedlem:
  Irena Marcetic
 • Styremedlem:
  Marit Bangen Johnsen