Praktisk info

Under finner du praktisk info om hvordan du kommer deg til våre konserter på Tynset, hvor de ulike spillestedene er og hvor du kan overnatte. Velkommen på konsert!

 

Reise:

Finn reisen til Tynset jazzklubb/Tynset jazzfestival med Entur:

 

Spillesteder

Vi benytter hovedsakelig Tynset kulturhus, Rambu og Tynset kirke til våre konserter.

Tynset kulturhus

Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass. Våre konserter gjennomføres i Storsalen, Smea og Nystua. Tynset kulturhus finner du midt i Tynset sentrum, med jernbanestasjonen og verdens største spark som nærmeste nabo.

Adressen er Torvgata 1, 2500 Tynset.
Klikk her for kart.

Rambu

Rambu er et ærverdig hus som befinner seg et lite steinkast unna kulturhuset. Det ble bygd i 1889 som kommunehus og forsamlingslokale. Våre konserter gjennomføres i salen i andre etasje. Her sitter historien i veggene, mens Bjørnstjerne Bjørnson sender et blikk mot scenen.

Adressen er Kongsveien 2B, 2500 Tynset.
Klikk her for kart.

Tynset kirke

Tynset kirke kneiser høyt i landskapet på Kirkeegga, på motsatt side av Glomma fra Tynset sentrum. Få kirker er så vakkert plassert og godt synlig fra alle kanter som denne kirka. Kom gjerne tidlig til konsert, slik at du kan se den nydelige utsikten!

Adressen er Vedalen 51, 2500 Tynset.
Klikk her for kart.

Overnatting

Det finnes flere overnattingsmuligheter på Tynset. Sjekk ut disse for mer info.

Universell utforming

De fleste av konsertene våre arrangeres i Tynset kulturhus.

Tynset kulturhus ligger på bakkeplan, og det er enkelt å komme inn med rullestol, både inn til selve bygget og til husets scener hvor våre konserter gjennomføres. Det er ett handikapptoalett i første etasje.

Vi arrangerer også noen konserter i Tynset kirke. Her er det rampe for å komme inn i kirken, og rullestolplasser i selve kirkerommet. Toalettene er i menighetshuset rett ved kirken. Her er det også en slak rampe og ett handikapptoalett.

Noen konserter foregår også i Rambu. Dette bygget er dessverre ikke universelt utformet. Konsertene foregår i salen i andre etasje, og trapp må benyttes for å komme dit. For å komme til toalettene i første etasje, må man ut av bygget og deretter inn en annen dør.