Karoline Wallace, Erlend Slettevoll, Ellen Brekken og elever fra musikklinja

Rambu • Fredag 2. september 2022 kl. 19.30

 

Velkommen til krokveld i Rambu!

Karoline Wallace er sanger og komponist fra Stabekk med bachelor fra jazzlinjen på Griegakademiet og master fra København. Hun har flere utgivelser av egen musikk, blant annet med kritikerroste Molecules og Erlend Skomsvoll. I tillegg spiller hun i prosjekter på tvers av Europa, som Silent Fires og Julia Strzalek. Musikken hennes er å finne i sjiktet mellom jazz og norsk folkemusikk med en god dose godt humør.

Med seg til Tynset har hun pianist Erlend Slettevoll, kjent for sin energiske spillestil i konstellasjoner med blant annet Kjetil Møster, Petter Wettre og Ola Kvernberg, samt bassist Ellen Brekken som vi kjenner fra Hedvig Mollestad trio, A tonic for the troops, Falkevik, Du og jeg og vi 2 – 3 – 4 og en rekke andre prosjekter.

Sammen kjører de en workshop sammen med elever fra musikklinja på Nord-Østerdal videregående skole tidligere på dagen, og resultatet får du høre i Rambu denne kvelden!

Sagt om Karolines utgivelser:
– “Et av fjorårets råeste norske jazzalbum.” – Deichmann Musikkblogg
– Det Wallace og Molecules gir oss er original, annerledes og personlig musikk anno vår egen tid og med klare vyer for åra som kommer.” – Tor Hammerø
– Wallace er ein vokalist som med den største sjølvfølgje kryssar grensene melodisk og stilistisk heile vegen, som komponist, arrangør og tekstforfattar.” – Dagsavisen

18.00: Dørene åpner
19.30: Karoline Wallace/Erlend Slettevold/Ellen Brekken/Elever fra musikklinja ved NØVGS
21.30: Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen

Medvirkende

  • Karoline Wallace (vokal)
  • Erlend Slettevoll (piano)
  • Ellen Brekken (bass)
  • Elever ved musikklinja på Nord-Østerdal videregående skole