Hovedøen Social Club

Rambu • Fredag 1. september kl. 21.30

Kjøp billett

 

Velkommen til krokveld i Rambu!

Hovedøen Social Club har som mål å spre cubanske rytmer og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere til Det Norske Folk.

Hovedøen Social Club har i over 14 år laget usannsynlige, heftige og dansbare cubanske versjoner av norsk popmusikk av ikke helt ny dato, som du kanskje ikke visste du så sårt trenger å høre. En hel Guilty pleasure-katalog i lett overraskende fusjon av Havanna og Norsk Pop´s grunnvann har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger kjenner det rykker i dansefoten og smilerynkene når Hovedøen er på ferde og tilfører karibisk livsglede og polyrytmikk til kjente og kjære klassikere, feks «Jeg vil ha en blå ballong», «Hun er forelska i lærer´n» og Splitter pine».

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da ”¡Que viva Noruega!” kom sommeren 2008. Våren 2009 kom oppfølgeren ”¡Ay caramba!” som fikkmassiv oppmerksomhet i TV og dagspresse. På de siste to platene «Salsa til folket» og «En natt forbi» (med KORK) var pianist og arrangør Sverre Indris Joner igjen i tenkeboksen og pønsket ut hvordan man kan overgå de tidligere eskapader, og fikk med en rekke gjester som har gjort platene til overflødighetshorn av fantasifulle arrangementer og sexy make-overs av trauste travere.

Norske schlagers i latin-drakt! Her blir det umulig å stå i ro!

Sverre Indris Joner – piano, arrangementer, Sergio Gonzalez – vokal, Eduardo Cedeño – timbales, Erik Eilertsen – trompet, Ole Marius Melhuus – bass, Ruben Pirela – Congas

18.00: Dørene åpner
19.30: Liv Andrea Hauge trio + elever fra musikklinja ved NØVGS
21:30: Hovedøen Social Club

Medvirkende

  • Sverre Indris Joner (piano, arrangementer)
  • Sergio Gonzalez (vokal)
  • Eduardo Cedeño (timbales)
  • Erik Eilertsen (trompet)
  • Ole Marius Melhuus (bass)
  • Ruben Pirela (congas)