Heidi Skjerve & Daniel Formo

Storsalen, Tynset kulturhus • Lørdag 26. november 2022 kl. 20.00

 

I’m glad there is you.

Jazzvokalist Heidi Skjerve og pianist Daniel Formo har delt solskinnsdager og regnfulle dager, husarbeid og barneoppdragelse, og nå har de også gitt ut plate sammen med noen av jazzens vakreste kjærlighetssanger på repertoaret. Sammen skaper de øyeblikks-kunst, med tidløse låter fra jazzens «standard»-repertoar som rammeverk og formspråk, med en leken rytmisk og improvisatorisk tilnærming til melodiene, sterke forførende harmonier og egne arrangementer med et nikk til klassiske jazzinnspillinger.

Heidi Skjerve har gitt ut flere kritikerroste album, både med egne låter og med lokale folketoner, i samspill med blant annet John Pål Inderberg og Vigleik Storaas. Hun komponerer for større og mindre ensembler, og synger i det eksperimenterende vokalensemblet Trondheim Voices, som har turnert i Norge og Europa.

Daniel Formo spiller hammondorgel i Ola Kvernbergs «Steamdome», samt klassiske jazztrioer som Solid!, Nypan trio og den innovative kunstpop-trioen Kobert. Han har også utgitt en rekke soloalbum hvor han utforsker hammondorgelets brede palett under samlebetegnelsen «Hammond Dialogues» og i bandet Formo Tre & Metall. Han har en doktorgrad i kunstnerisk utviklingsarbeid ved NTNU med tittelen «The Orchestra of Speech».

– “…en nydelig og tidløs utflukt som det skal bli herlig å vende tilbake til – mange ganger» – Tor Hammerø, Nettavisen

Medvirkende

  • Heidi Skjerve (vokal)
  • Daniel Formo (piano)
  • Bjørn Marius Hegge (kontrabass)
  • Truls Rønning (trommer)