Du og jeg og vi 2-3-4

Smea, Tynset kulturhus • Lørdag 6. februar 2016 kl. 14.00 for de yngste (0-4 år) og 16.00 for de litt eldre (4-10 år)

«Du og jeg og vi 2-3-4» er en groovy barnekonsert for hele familien. I løpet av konserten får vi blant annet møte Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen. Vi får også møte Fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer, for hun pønsker nemlig på å rane banken. Musikerne Ellen og Julie ender også opp i en spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene, og om hvem som kan spille fortest.

I bandet finner vi Ellen Brekken og Julie Falkevik Tungevåg. Ellen fra Tynset spiller i band som Hedvig Mollestad Trio, Caledonia Jazzband og folkemusikkgruppa MAAR. I tillegg til å jobbe mye frilans, er hun ofte å finne på oppdrag for både Nationaltheateret og Rikskonsertene. Julie fra Måløy har blant annet jobbet som teatermusiker på Kilden teater og konserthus, og har også skrevet filmmusikk til kortfilmen Prolog. Hun jobber også som pedagog i Oslo musikk- og kulturskole.

Når Ellen og Julie drar på tur med «Du og jeg og vi 2-3-4», inviterer de store og små inn i et lekent univers med mye bevegelser og humor, der barna får være med på å ta kunstneriske avgjørelser under konserten.

     

    Medvirkende

    • Ellen Brekken (kontrabass, elbass, tuba, vokal, piano og gitar)
    • Julie Falkevik Tungevåg (piano, keytar, vokal og gitar)