Barnejazz: Hva kommer nå?

Smea, Tynset kulturhus • Lørdag 11. februar 2017 kl. 14.00

Hva kommer? Noe morsomt! Og skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

«Hva kommer nå…?» er en flerkunstnerisk impropakke for barn og voksne i alle aldre. Konsertforestillingen er en totalopplevelse med interaktiv improvisert historiefortelling, abstrakte og fabelaktige lydbilder, og Eldbjørg Raknes’ barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen. I tillegg får publikum får selv delta ved å påvirke hva som skal skje.

De tre aktørene på scenen er alle blant Norges fremste på hver sine felt. Frode er en mester i teatersport, og på veg til å bli sykehusklovn. Eldbjørg har håvet inn både Buddy og Radka Toneffs minnepris og lager de mest fantastiske lyder på de mest fantastiske måter, og Rob er uslåelig vibrafonprofessor! Sammen tar de improvisasjon og samspill med barn på alvor.

«Hva kommer nå…?» debuterte i 2010, og har gjestet mange ulike scener, kulturhus, klubber og festivaler siden da – med fantastiske publikumsmøter hver gang. Nå er de klare for å møte deg!

    Medvirkende

    • Eldbjørg Raknes (vokal og live sampling)
    • Frode Eggen (skuespill)
    • Rob Waring (vibrafon)