Avlyst: Hildegunn Øiseth, Mattis Kleppen, Per Oddvar Johansen + elever fra musikklinja

Storsalen, Tynset kulturhus • Lørdag 19. februar 2021 kl. 20.00

Hildegunn Øiseth Trio har god plass til både lek og alvor. Musikken til Hildegunn er en smeltedigel av ulike uttrykk og inntrykk. Jazztrompeteren har vært ansatt både som storbandmusiker i Sverige og som førsteamanuensis ved Grieg Akademiet, og sprenger grenser med sitt bukkehornspill, noe hun ble tildelt Egil Storbækkens musikkpris for i 2018.

Bassisten Mattis Kleppen er en perfekt lekekamerat med sitt medrivende og sprudlende spill kombinert med tunge, røffe grooves. Han har med sine egne prosjekter turnert Norge og Europa de siste åra, og har fått både Folkelarm-pris og vunnet åpen klasse på Landskappleiken for slåtter på elbass.

På trommer hører vi Per Oddvar Johansen, som nærmest årlig nomineres til spellemannpriser, og har håvet inn seks av disse. Han er svært ettertraktet og hylles som en særdeles lyttende musiker som aldri er i veien for musikken.

Musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole har 25-årsjubileum i år. Gjennom tre år får elevene opplæring på et selvvalgt hovedinstrument. De setter opp konserter innen ulike sjangere som folkemusikk, klassisk musikk, musikal og pop/rock. Dette er første gang musikklinja samarbeider med Tynset jazzklubb og vi får høre en konsert der unge talenter får møte og spille sammen med etablerte utøvere. Elevene som deltar er fra VG3.

Medvirkende

  • Hildegunn Øiseth (trompet og bukkehorn)
  • Mattis Kleppen (elbass)
  • Per Oddvar Johansen (trommer)
  • Elever fra musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole