Musikk for småfolk

Gjengen som skal spille konsert for småfolk under Tynset Jazzfestival, har spilt hundrevis av konserter før, men da aller mest for storfolk, eller voksne som noen kaller det. Nå inviterer gjengen til musikkstund for småfolk, og det blir nok mye morsommere enn å spille for voksne.

Det blir både kjente og ukjente barnesanger, og mange musikksprell som småfolket kan få lov til å være med på. Bli med på en morsom musikkstund!

Bandet:
Arnstein Solem spiller på mye forskjellig. Han spiller for eksempel på en kjempesaxofon som er nesten like stor som han selv. I tillegg spiller han piano, i normal størrelse.
Tommy Dalbakk spiller bass. Tommy er Norges blideste bassist, og kommer til konserten med humørgaranti.
Erik Roll samler på gitarer, og har et helt rom fullt av dem. På konserten lover Erik å spille på minst tre forskjellige instrumenter som ligner på gitar men som ikke er det.
Ane Linn Haagaas synger. Ane Linn ler ofte, mye og høyt, og liker veldig godt når andre både synger og ler sammen med henne.

Medlemmene i bandet har spilt både jazz, blues, rock, pop, funk, soul, kirkemusikk, folkemusikk, dansebandmusikk, gospel og sikkert helt andre ting også. Til sammen kommer de i alle fall med mye musikkgaranti!