Ønsker du å hjelpe til med å skape gode kulturopplevelser hos store og små? I så fall ønsker vi hjelp av deg! Det er mye som skal på plass både før, under og etter en festival eller en konsert, og til det trenger vi folk som kan hjelpe oss med rigging, billettsalg, vakthold, ølsalg, artister og mye mer. Frivillige og engasjerte er det som får musikk-Norge til å gå rundt! Vil du være frivillig eller har du spørsmål om det å være frivillig? Send en e-post til frivillig[at]tynsetjazz.no eller meld din interesse ved å trykke på knappen nederst på siden.

Les om å være frivillig på Tynset Jazzfestival her.

Beskrivelse av de ulike arbeidsoppgavene:

Billettsalg:
Billettsalg ved konsertenes inngangsparti. Vi har forhåndssalg av billetter på hoopla.no og Tynset kulturhus sitt billettsystem, og selger billetter ved inngangen. Her tar vi kontanter, kort via iZettle og gjestene kan også betale med Vipps. Her inngår også kontroll av billetter. Opplæring blir gitt.

Rigging:
Før konserter skal det rigges scene, bord, utstyr og billett/baravdeling. Både opp og ned! Her trenger vi hjelp både før, under og etter konsertene. Artister vil også ha behov for bærehjelp til utstyr.

Vertskap backstage:
Som vertskap har du ansvar for at de som benytter backstage har det de trenger og at det er god stemning. Her skal du sørge for at det er kaffe, mat og drikke tilgjengelig, samt løse eventuelle utfordringer som dukker opp underveis.

Barsalg:
Tynset Jazzklubb står for alkoholsalget selv, og trenger frivillige som kan hjelpe oss med barsalg.

Det oppstår alltid noe man trenger hjelp til, så det kan være at noen får flere oppgaver underveis enn det det som står her.