Vil du være frivillig på festivalen?

Ønsker du å hjelpe til med å skape gode kulturopplevelser hos store og små? I så fall ønsker vi hjelp av deg! Det er mye som skal på plass både før, under og etter en festival, og til det trenger vi folk som kan hjelpe oss med rigging, billettsalg, vakthold, ølsalg, artister og mye mer. Frivillige og engasjerte er det som får musikk-Norge til å gå rundt! Vil du være frivillig eller har du spørsmål om det å være frivillig? Send en e-post til frivillig[at]tynsetjazz.no eller meld din interesse ved å trykke på knappen under.

Dette får du som frivillig på Tynset Jazzfestival:

  • Festivalbånd, som gir adgang til alle konsertene når du har fri.
  • Mat og drikke, ingen skal sulte!

Dette forventer vi av våre frivillige:

  • At du setter deg inn i festivalens program.
  • At du som representant for Tynset jazzfestival gjør ditt for at festivalen skal bli en positiv opplevelse for publikum, artister og andre medarbeidere.
  • At du ikke nyter alkohol eller andre rusmidler når du er på jobb.
  • At du orienterer deg om brannslukningsutstyr på området. Sikkerhet er vårt felles ansvar.

Beskrivelse av de ulike arbeidsoppgavene:

Billettsalg:
Billettsalg ved konsertenes inngangsparti. Vi har forhåndssalg av billetter på hoopla.no, og selger billetter ved inngangen. Her tar vi kontanter, kort via iZettle og gjestene kan også betale med Vipps. Her inngår også sjekking av billetter, samt å sette på festivalbånd. Opplæring blir gitt.

Rigging:
På festivalområdet skal det rigges scene, bord, utstyr og billettkontor. Både opp og ned! Her trenger vi hjelp både før, under og etter festivalen. Artistene og festivalens tekniker vil også ha behov for bærehjelp til utstyr.

Vertskap backstage:
Som vertskap har du ansvar for at de som benytter backstage har det de trenger og at det er god stemning. Her skal du sørge for at det er kaffe, mat og drikke tilgjengelig, samt løse eventuelle utfordringer som dukker opp underveis.

Barsalg:
Tynset Jazzklubb står for alkoholsalget på festivalen, og trenger frivillige som kan hjelpe oss med barsalg.

Vakthold
Som vakt skal du passe på at det er trivsel overalt på festivalområdet, rydde plastglass og annen søppel, samt passe på at alle publikummere benytter korrekt inngang, og ikke kommer seg inn på festivalområdet andre veier. Vi setter ikke opp faste vaktposter, de som er satt opp som vakt går streifvakt.

Det oppstår alltid noe man trenger hjelp til under festivalen, så det kan være at noen får flere oppgaver underveis enn det de er satt opp på. Vi trenger også hjelp ellers i konsertsesongen, om festivalhelga ikke passer for deg.