Hot Club de Norvège

 

 

Første artist på Tynset Jazzklubb høsten 2015, er Hot Club de Norvège!

Hot Club de Norvège er utvilsomt et av Norges mest populære band, og etter mange år med turnéer over hele verden har de også et stort publikum i utlandet. De er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet, og er kjent for de fleste fra radio og TV. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt, har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. Bandet har turnert over hele kloden, og har samarbeidet med alle fra Stéphane Grappelli og Jimmy Rosenberg til Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius.

Hot Club de Norvège fremkaller en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing, via inderlige ballader og en og annen sang. Stilistisk faller de mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Det er bare å glede seg!

Jon Larsen | gitar
Finn Hauge | munnspill og fiolin
Per Frydenlund | gitar
Svein Aarbostad | bass

Sted: Nystua, Tynset Kulturhus
Dato: Lørdag 22. august
Klokken: 20.00 (dørene åpnes 19.00)
Pris: 250.- (ordinær) / 150,- (medlem/student)

Salg av forfriskninger.

[maxbutton id=»1″]

Vi vil gjerne informere om at medlemspris på billetter kun gjelder dersom medlemskortet fremvises. Klikk på «medlemskap» i menyen dersom du ønsker å bli medlem.