Atomic

TJK_Atomic

 

 

 

Musikken til Atomic puster og beveger seg fritt og frilynt, seriøst og inviterende, og den musikalske ekspertisen musikerne besitter, gjør at bandet har fått merkelappen «verdens beste liveband». Lørdag 25. april kommer Atomic til Tynset Jazzklubb. Bandet formidler en enorm musikalsk intensitet, temperament og karismatisk vitalitet, og det er en sann svir å overvære en Atomic-konsert.

Atomic har nylig fått en ny trommeslager, nemlig Hans Hulbækmo fra Tolga. «For hvert nye album styrker den svensk-norske kvintetten Atomic sitt krav om å være et av verdens beste band». Dette skrev nylig jazzmagasinet Downbeat, og vi må si oss enig! På en konsert med Atomic får vi både høre hardtsvingende låter og mer neddempede balladeliknende komposisjoner, men hele tiden med den ubeskrivelige intensiteten. Vi er stolte av å kunne presentere et band som låter like friskt som da de startet i 2000!

Fredrik Ljungkvist – tenor/barytonsaksofon og klarinett
Magnus Broo – Trompet
Håvard Wiik – Piano
Ingebrigt Håker Flaten – Bass
Hans Hulbækmo – Trommer

Sted: Smea, Tynset Kulturhus
Dato: Lørdag 25. april
Klokken: 20.00 (dørene åpnes 19.00)
Pris: 200.- (ordinær) / 150,- (medlem/student)

Salg av forfriskninger.

Vi vil gjerne informere om at medlemspris på billetter kun gjelder dersom medlemskortet fremvises. Klikk på «medlemskap» i menyen dersom du ønsker å bli medlem.

Hør utdrag av det nyeste albumet til Atomic her!